Американські млинці або як приготувати панкейки

06.07.2018

Американські млинці або як приготувати панкейки

 

Панкейк – це традиційна страва Америки та Канади. Якщо перекласти з англійської,то панкейк означає сковорода та тістечко.
Полюбляють у цих країнах споживати панкейки на сніданок. Сьогодні цей смаколик відомий у всьому світі,та є в меню багатьох ресторанів та кафе.
Я дуже люблю готувати  їх для своєї родини.
Записуйте рецепт:
-борошно 2стакани(250мл)
-кефір або молоко 2стакани(250мл)
-цукор 3ст.л(або за вашим смаком)
-сіль 1ч.л
-соняшникова олія 2ст.л
-вершкове масло,топлене 2ст.л(можна просто для смаку)
-яйце-2шт.
-1ч.л.розпушувач(можна замінити содою)
-ванільний цукор.
Також можна до тіста добавляти і різні ягоди,фрукти.Особисто люблю сир молочний.
Взбиваємо все разом,звісно є рецепти в яких детально описують що за чим добавити. Але я люблю робити це швидко.Єдине,що муку краще просіяти через сито.

Далі добавляємо у тісто олію соняшникову та топлене масло-перемішуємо,залишаємо на кілька хвилин.Сковорідку нічим не змащуємо,лишаємо чистою та розігріваємо.На вже досить гарячу сковорідку виливаємо приблизно десь півчерпачка тіста у центр сковороди.Тісто зробить свою форму самостійно.На поверхні почнуть з’являтися бульбашки.Це означатиме,що його вже слід перевертати.

Готова сторона буде гарного кольору “какао” або кавового кольору.А сам панкейк збільшиться за рахунок розпушувача чи соди.Для другої сторони потрібно зовсім трохи часу і вуаля все ГОТОВО!Подаємо до столу з фруктами,ягодами,шоколадним сиропом.В оригіналі -кленовий сироп.Приємного вам відчуття!

 

, , , , , , , , , переглядів: 150

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *